5 juni > nana kitade <3

Min nya kärlek! Nana Kitade <3 Sjukt söt röst, udda ja allt som det ska vara! (: Måste bara dela med mig. Alla gillar ju inte japansk musik men ni kan väl iaf kolla & säga vad ni tycker? ;)

Nina Kitade - Kesenai Tsumi <3

2 veckor - 2 dagar (:

Kommentarer
sötot: P U S S Y D O L L

Ja det är en helt underbar stad! :D Du får sticka dit snart då .. ^^

2008-06-05 @ 20:04:46
URL: http://pussydoll.blogg.se/
sötot: Hanna

Svar: Haha vilken söt kommentar :) Jag gillar dina kommentarer ^^

Ja liksom, det är jättekonstigt det här med min allergi x) Jag har pollenallergi, pälsdjursallergi, och stenfruktsallergi. Innan hade jag nötallergi, men det har helt försvunnit nu! :D Är så jävla glad för det för nu kan jag äta choklad med nötter i och det är ju såå gott :)

Men det här med äpplen och sånt, jag kunde väl äta det innan, men då mådde jag jättedåligt efteråt. Halsen svullnade upp, jag fick svårt att andas och sånt.. Det brukade hålla på i typ en timme innan det gick över :/ Råa morätter kunde/kan (jag vågar inte testa igen) jag inte äta för då håller jag på att dö, seriöst :'o Och det tar flera timmar innan jag blir normal igen.. usch. Men det här med äpplen var ganska så extremt innan, men nu kan jag plötsligt äta det igen, helt sjukt x) Men jag är jätteglad för det verkligen, det är som en seger typ ^^ Men vet du en annan sak? :'o Haha så sjukt, jag får hjärtklappning av bananer :S:S Usch, det är så hemskt att jag typ måste lägga mig ner och vänta i nån timme tills det avtar. Så sjukt läskigt. Jag tänker aldrig äta en banan i hela mitt liv till. Fyfan.

Men ja, det känns som att min allergi håller på att avta faktiskt. Pollenallergin har inte varit så stark i år som det borde varit för mig, och djur klarar jag av att vara med, dock inte kaniner :S Men att jag kan äta äpple och nötter, det räcker än så länge ^^ För det är verkligen något jag velat äta hur länge som helst men inte kunnat :/

SHIT, detta måste varit den längsta kommentaren jag någonsin skrivit xD Men det är kul att prata ^^

2008-06-05 @ 22:29:10
URL: http://vemod.devote.se

Tell me here:

vad heter du?
Kom igåg mej (:

Din e-mail här tack (; (publiceras inte)

din bloggadress tack. <3

Tell me here:

Trackback
RSS 2.0