29 juni > Musik tips

Jag sitter & tittar på mannen som kunde tala med hästar för typ 5 gången x] finns inget annat att se på ._. Nelson mandela 90 år igår. Queen. haha ja. sanna visst har dom blivit gamla och brian may har SAMMA frisyr sen typ 20 år tillbaka xD men dom är fortfarande lika bra! & när gitarrsolot i We Will Rock You kommer. ohh. då dör jag!

Men till saken. Jag tänkte göra en lista på låtar som är fett värda att lyssna på!

Warm up - Ammotrack
Tears don't fall - Bullet for my valentine
One last breath - Creed
Don't stop belivin' - Journey
Mad world - Gary Jules
Mariella - Kate Nash
Freak on a leash - KoRn
The nobodies - Marilyn Manson
Never again - Nickelback
The show must go on - Queen

Sjukt bra allihop enligt mig. Det är tack vare Tommy jag lyssnar på Bullet for my valentine. jag saknar honom.

28 juni > 2 månader kvar tills my birthday! :D

vet inte ens vad jag ska skriva .. men känner att jag behöver skriva något..
På torsdag är det begravning. Imorgon ska vi till skövde för att leta efter begravningskläder. ( jag ska se om glasögonen finns kvar till dej moa! (; )
Sen drömde jag att min syster dog inatt. Jag bara grät & grät & grät. Jag försökte ta livet av mig för jag ville inte leva utan henne. ): Fatta lättnad när jag vakna & allt bara var en dröm. <3 Jag har drömt så konstigt på senaste .. åh. nu önskar jag att tina kunde logga in på msn! det va så längesen vi pratade. Hon ska spara ihop pengar så hon kan komma hit ock fira hennes födelsedag & våran årsdag! :D då har vi känt varandra i 2 år. Vi ska baka .. något förutom tårta haha & kramas & gråta. äta lite makaroner sen kramas & gråta lite till (':

Sen har jag bestämt resa upp till sanna! (: Ska beställa tågbiljetter såfort hon loggar in på msn! & medans jag väntar så ska jag beställa biljetter till Backyard Babies :D waaah! Det kommer bli fett skoj! <3

Kolla så smal man har varit en gång i tiden :o sjukt smal med baota bigga fötter! & låånga ben!
undra när det började gå fel?


26 juni > update! ohyeS

Det tar så himla lång tid mellan inläggen nu för tiden. Men det är bara för att så mycket pågår & att min lillebrorsa sitter & spelar hela dagarna nu när det är sommarlov ._. Men en liten update på vad som har hänt dom senaste dagarna.

Moa var här. det var sjukt kul & jag saknar henne väldigt mycket ja-a! <3 vi var bla. i skövde & inne i falköping. moa bara snubbla hela tiden hoho! <3
Mimmie har varit här på midsommarafton det va rätt okej midsommar ändå. vi spelade TP & ja o mimmie vann! ( we are the pluppmasters ) haha internt we like! <3
Vi var hos min morbror. studsade ihjäl oss på jumbostudsmattan & försökte göra så bra av allt som möjligt. det gick bra tror jag (:
Min morbror, hans ex & min kusin var här & fikade. vi åkte till stan där jag köpte spidermanpluppar till väskan ( jag vet ni vill ha! ;D  lalala spiderrman! ) hahah <3 en t-shirt & massa mer grejs. det va mys! (:
Bara tänkt på hur mycket jag älskar & saknar sanna. usch. Det är helt hemskt att det ska vara tillåtet att va ifrån varandra så länge. jagmenar. början av maj va senast vi sågs ): <33

& idag så har jag, mamma & andreas vart på stan. jag köpte ett par svarta shorts och en bikini (: sen åt vi på gondolino som bara är såå top notch! Sen efter det gick vi till Karin, jag färgade hennes hår & lekte lite med Hilda & Viktoria + fick låna tre filmer. Jumper, Försoning & The Wedding Date (:
& jag har typ legat uppe hela natten & kollat på komediserier såsom Hope & Faith, Darma & Greg och Will & Grace. HAHA många komediserier som heter OCH-någonting. har jag inte tänkt på innan. Men iaf, jag kan bara inte sova. jag är inte ens trött! så därför sitter jag här & skriver massa meningslöst babbel som ingen vill läsa anyhow.

typ gomorron! & nu ska jag spela lite world of warcraft vare tänkt. PUSS

18 juni 2008 > rest in peace <3

Min kusin&fadder finns inte längre .. han gick bort på natten till onsdag. Jag vet inte vad jag känner. Jag har iaf inte gråtit än. Jag är inte förstörd.. Är jag i chock? jag vet inte ..Jag är lite ledsen men inte mer än så just nu. Det är så svårt att förklara.
Jag känner långt inom mig att han snart kommer skriva till mej på msn. så som han alltid började. " tja kussefan! =)  " Men ändå samtidigt vet jag att det inte kommer hända..

Kommer alltid älska han, han kommer lämna ett sånt tomrum efter sig.


Knarka Journey är det enda jag kan göra nu.. hans röst, låtarna, musiken.
allt är så jävla magiskt & underbart när jag lyssnar på dom <3

11 juni > Trollerimix for everyone 8)

Morron' Morron' (: Idag äre näst sissta dagen på dagiset.. Det känns typ sämst ): Köpte glass att bjuda på igår från glassbilen 8) Trollerimix blev det. Typ godaste isglassen vafran 8D om man inte råkar få en med annanas-smak så man är typ död dagen efter ._. lalal. har egentligen inget vettigt att skriva. Men jag har så sjukt tråkigt.
Juste ny header också! typ bara tillfällig tills jag kommit på nått bättre.. men va tycker ni? ska jag behålla "stuket" på den? (:
& jag saknar alla sötobarn som nästan alltid kommenterar  <3 känner mig lite ensam här på bloggen..

Men jag ska nog ta på mig kläder nu hähä ;) ha en superbra dag!


http://youtube.com/watch?v=kEEaoBu48EA&feature=related

9 juni > Jesus Christ Superstar!

Idag har sannas mamma beställt biljetter till Jesus Christ Superstar! :D TAFSAVSTÅND ;D 28 Februari nästa år :))
Inatt sov jag bara två timmar, jag kunde bara itne somna. jag somna inte förrns 5 på morronen & kl 7 så vakna jag av att nån jävla kärring från Telenor ringde!
Jag: Hallåå? *skitsurt*
telenortanten: HEEEEJ :D:D:D Jag bara ringer för att  blablablablabla erbjudande! :D
Får dom ens ringa så tidigt idioterna!? -___- 

Jag hatar telenor & kommer nog alltid göra det! Är det någon mer än jag som hatar domdär idioterna som står precis vid ingången/utgången till affären & tjatar som fan på er?! Usch! jag vill bara be dom dra åt helvete!
När vi va i skara så skulle jag in på coop för att fixa en grej sen när jag skulle gå ut så typ såg jag hur han titta jättemkt på mej, men precis så kom en tant in & han tjöta på henne istället. Pjuuh! har typ fobi för sånna .__.

Nu är det bara 3 dagar kvar på dagiset .. måste köpa glass imorgon & baka blåbärscupcakes :)


8 juni > oh shit vilken helg!

Har jobbat 18 timmar denna helgen med pappa. Det är fan inte lätt att va vaktmästare ska ja säga 8) fast det har vart helt kul. Jag fick min egen mugg. Marina Fagerberg  Hell Yeah! står det på ;pp Jag o pappa fika typ varannan timme & pappa blev lite sur när jag fråga om vi skulle börja jobba igen efter 5 minuter xD HAHA och vi har mobbat massa människor! " robert gustavsson?! O_. " - min pappa är bäst! :')
så under 18 timmar har jag gjort följande: märkt muggar till sommarjobbarna, fixat skåp till sommarjobbarna, märkt skåpen, fixat kläder, märkt kläderna, prickat av listor, gjort en hylla, lagat en maskin, tränat i gymmet ( okej det va ingen arbetsuppgift men jag ville  xD ) kopierat papper, skrivit meddelanden, samlat in nycklar osv. osv. Det har vart fukkat jobbigt!
Men idag köpte pappa, jag, jimmy & massa andra gubbar pizza o käka 8D mums som fan!

& igår tittade jag på den gröna milen. fyfan! Den hemskaste film jag sett! men samtidigt så jävla söt och mysig. så många blandade känslor i den filmen. & usch! Det där jävla svinet percy. Jag ville bara slå ihjäl han för vad han gjorde. jag börja allvarligt lipa typ 100 gånger under filmen, mer än vad han John gjorde i filmen tror jag xD Har någon sett filmen btw? jag vill disskutera med någon 8)

Imorgon skva jag till dagiset igen. på torsdag ska jag ara barnvakt medans Jenny & Jonas tittar på ett skitfint hus! hoppas det är så fint som på bilderna! (: & oj vad långt det blev kände jag nu xD som om någon orkar läsa? ;p
menmen. 17 juniiii! <3


HAHA snyggisbild vafan! 8D jag hitta sånnadär skyddsglasögon som man har på kemin & fick för mig att sepa mig lite 8))

5 juni > nana kitade <3

Min nya kärlek! Nana Kitade <3 Sjukt söt röst, udda ja allt som det ska vara! (: Måste bara dela med mig. Alla gillar ju inte japansk musik men ni kan väl iaf kolla & säga vad ni tycker? ;)

Nina Kitade - Kesenai Tsumi <3

2 veckor - 2 dagar (:

4 juni > long time no see

Jag har inte bloggat på evigheter! men det är bara för att min lillebror har ockuperat datan hur länge somhelst. & Det har hänt jättemkt! Fast jag orkar inte skriva detaljerat & ni orkar nog inte läsa..
men det viktigaste! Moa kommer hit den 17 juni & då ska vi ha den bästa dagen evah! Massa mys & bara njuta. & jag längtar så jag nästan avlider! Har inte träffat henne förut så det kommer bli så .. BRA! :D

Sen har det vart massa annat .. men ja. 17 juni! <3


Moa är kool! :*

[ journey - Don't stop belivin' ]

RSS 2.0