use the force, i will. to find dot.dot.dot.

För alla som läst föregående inläggs kommentarer så ber både jag och Sixten .. eller, inte så mycket sixten. utan jag om ursäkt för vårat totala dampande & störda beteende. Även fast våran humor äger alla andras! ;D

Just nu ser jag på gamla avsnitt av Mord i Sinnet. Jag saknar verkligen Carol Jordan, den gamla obducenten & Don. men mest så saknar jag Carol & Tonys kompicerade relation. höhö.  Just nu verkar det som dom försöker få ihop Alex & Tony och det gillar jag inte alls.


iTunes top 10!

1. Pipes of Peace - Paul McCartney
2. Maybe i'm amazed - Paul McCartney
3. Silly love songs - Wings
4. Get Back - The Beatles
5. While my guitar gently weeps - The Beatles
6. You've got to hide your love away - The Beatles
7. Hope of Deliverence - Paul McCartney
8. Don't stop me now - Queen
9. something - The Beatles
10. Ticket to Ride - The Beatles

Förvånad? nej.


Georgeous! <3

Hämndens Ängel

Jag läste nyss ut min bok Hämndens Ängel av Carlene Thompson. Och den var så sjukt bra. spännande från början till slut & slutet var helt oväntat!

" För tjugo år sedan blev Caroline Webbs femåriga dotter Hayley kidnappad och mördad, och mordet klarades aldrig upp. Caroline har nu lyckats lägga de hemska minnena bakom sig och bildat ny familj. Men just när allt börjar se ljust ut igen, börjar mardrömmen på nytt. Någon vet skrämmande mycket om Carolines förflutna börjar terrorisera hennes nya familj - i synnerhet dottern Melinda.
Flera personer i det lilla samhället blir brutalt mördade, och alla har på något sätt ett samband med Caroline. Vem begår morden och varför? Kommer fasorna från det förflutna att upprepas på nytt? Och ska Melinda bli mördarens nästa offer? "

4/5 helt klart! Den var inte läskig alls men väldigt spännande. En av dom bästa böckerna jag läst faktiskt (:


Tack för kaffet!

Varför. varför. varför, tycker alla att Dregen är sunkig? Sanna? Är vi dom enda i hela världen som älskar han? ;o
Och varför.varför.varför, tycker alla att Paul McCartney är gammal & ful. när han i själva verket är hur jävla söt somhelst. Är alla så blinda så dom missar det? Det är tur att jag har Moa som förstår :D <3
Imorgon ska jag köpa den stora beatlesboken. Den stora med englands flagga i glittrande röd,blå & vit. Jag är så glad för det! Jag är så glad för Beatles (:


Paul McCartney + The Sims = Beroende

Jag vill:
ha rött hår ( det är så höstigt, mysigt )
bli frisk
ha sanna här
ha min och moas beatles-helg. nu.
åka till england
shoppa. mycket.
lyssna på paul hela dagarna tills jag blir 64
tillbaks till 60-talet
gå på massa beatlesspelningar när befinner mig på 60-talet
ha en systemkamera och ta fina hösbilder
ha en kram
se en jättesorglig film & gråta litegrann
att paul kommer till sverige
& isåfall skulle jag stå först i kön
inte att heath ska vara borta
se the dark knight om och om igen.
ha den stora fina beatlesboken.
ha en egen lägenhet
med en egen fotostudio & walk-in closet.
Men mest av allt vill jag vara lycklig, hela tiden.



Maybe i'm amazed by the way you love me all the time

jag tänker faktiskt TVINGA alla att se på domhär videorna. mmkei? - Det är så sjukt fint & roligt så ni kommer inte ångra er. Promise! cross my heart an swear to .. God! ÓvÒ 

När jag hör denna låten så får jag känslor som jag aldrig skulle kunna beskriva


I slutet på denna videon så får ni veta vilken låten i det förra inlägget heter
& hur sjukt bra den är! <3

Very gay, hip hooray

Idag är jag så sjukt frustrerad. På allt! Men mest av allt på att jag är sjuk, värre än dom andra dagarna nu. RÖV! - Jag måste till skolan, måste. Vi har prov imorgon men jag kan fan knappt röra mig. Min rygg, såfort jag går så känns det allvarligt som den går av. Först får jag kramp & sen splittras ryggraden in till 10 000-tals miniplutt bitar som jag bara älskar så JÄVLA mycket! AH! [ andas, andas ]
Jag önskar verkligen jag hade något intressant att skriva, jag gör verkligen det. men det här är allt jag får fram.



Den som gissar vilken låt det är från en kram.

everybody gonna dance around tonight

Hemma från syrran & sjuk mitt i allt. Men jag tröstar mig med massa fina McCartney.
I fredags hyrade vi film för att titta på så jag valde en skräckis ( ofklart ) Och det blev Shutter som jag velat se jättelänge för den verkade så sjukt bra men fan vad fel man kan ha. Är så sjukt jävla besviken. Jag hade väntat mig massa creepy saker och sitta livrädd i soffan men jag blev fan inte rädd en enda gång. slutet var ju ganska bra men det gör inte upp för att slösa massa tid på att se den filmen. suck.

På lördagen tittade jag på sixties reprisen & det var så himla fint. Jag blir alltid helt glad av beatles. & jag ska snart köpa massa fina beatles-grejer. & köpa present till Moa. jag vet precis vad hon ska få. mm-hm (: men du måste ändå säga vad du önskar dig x) <3
På kvällen var jag barnvakt för jenny & jonas skulle ut och äta med jennys vän och hennes kille. Det gick bra till nathalie började gråta helt hysteriskt men jag räddade situationen genom att ta ut henne och gunga. haha. Då blev hon nöjd. Vi kanske var ute i en halvtimme lite till tills jag lyckades lura in henne. Lekte lite med dockor och sen somnade hon.
Men jag vaknade vid 12 av att hon skrek och jenny hade inte kommit hem än men efter att hon hört deras röster blev hon lugnare och somnade som en stock igen ^^ Sen kom dom hem vid ett och härlig sömn! x)

Söndag. Upp och hoppa. lite stressigt för vi skulle tydligen iväg och se på ostindiefararen ( stavning? xD ) Det var trevligt (: Men det va så sjukt äckligt när hon berätta om hur dom gick på toa. Don satte sig på nån stolpe utanför däck och sket ner i vattnet. sen hade dom ett rep med någon knut som dom torkade sig med. alltså massa, massa människor som torkade sig med samma rep som säkert blivit använt flera 1000 gånger. fyfan! OO
Sen fick dom pissa i en tunna för dom skulle tvätta kläderna med pisset. Och kissa dom överbord så blev dom bestraffade med kaptenens dotter som är en piska med 9 rep på. helt stört.
Sen när det var slut så åkte vi ääända till Varberg för dom skulle titta på ett hus. och det var sådär tråkigt utanför och insidan. om man säger såhär. jag såg nästan hela huset genom ett fönster. Sen hände det massa skit vi inte ska ta upp. Men min bror kan vara en sån stor jävla idiot ibland! Åh!
När vi kom hem tittade vi iaf på Superhero movie. Där blev jag inte besviken iaf, den va sjukt rolig xD Sen åkte jag hem och då var det mord i sinnet. och åh! DET ÄR JU SÅ SJUKT BRA!

Och detta blev ett lång meningslöst inlägg som ingen varken orkar läsa eller kommentera. men svara då på dethär.
Vilket är erat favoritband/artist?   höhö <3


The Beatles

Jag har sovit ett litet tag nu och då drömde jag att Om jag inte la ut mina favoritvideor på Betles så fick jag aldrig lyssna på dom mer. Så nu känner jag att jag MÅSTE lägga ut dom för att det inte ska hända påriktigt xD Så här har ni.

Help!

Behöver jag ens förklara? Paul är så jävla söt när han hoppar som en galning.
Ringo som försöker synas bakom alla hela tiden.
John ser ut som han vill strypa Paul nästan hela tiden.
Och George som också har problem med att synas. och gör en WTF-min när snön kommer XD
* dies *

Can't buy me love

Jag ÄLSKAR denna. Ringo är så jävla söt när han hoppar XD
Jag och Olivia nästan dog när vi såg denna.

You got to hide your away

Låten är ju sjukt jävla underbar.
Älskar hur Paul rör på hela ansiktet för att blinka XD
Och hur George ser lite smått avundsjuk ut.
Ringo som sitter i ett litet hål och slår på sin tamburin.
& på det sättet John sjunger Away. ojojojojojojojOJ


It's getting harder and harder to breath

Jag vill så gärna skriva massa intressant i bloggen. Men det går inte. suck.
Nu är iaf alla töntar ute och springer på detdär jävla berget. jag HATAR orientering.
Därför är jag hemma och lyssnar på massa fina beatles-låtar och ska snart titta på 2 filmer jag nyss laddat ner. 10 orsaker att hata dig & Dumpad. Och medans jag tittar på dom så ska min Beatles-laddning få vara på. Sen har jag alla beatles låtar. Och det är allt som betyder något just nu. Älskade Beatles <3
Åh. Jag hatar att känna såhär. Allt känns bara så sjukt jobbigt nu. jag kan inte förklara, men det är ingen bra känsla ..
Jag längtar så till helgen nu, till Jenny & våra flummanfall & att träffa barnen igen. När man är hos Jenny så är allt bara helt underbart sjukt fantastiskt! :*  & kl 11:30 på Lördag är det Sixties som jag missade igår. Med älskade Paul & när beatles var i Sverige. jag får inte missa!


men allvarligt. MOA?! :'D *Sigh*

Dude looks like a lady

Mord i sinnet i Söndags va sjukt jävla bra! Mördaren då, han tog sinna offer och satte typ upp dom med rep hårt om armar ben och om halsen. Sen stympade han dom levande! så jävla äckligt. men det blir värre. Han matade dom med stark mat för att köttet skulle få smak sen när han cuttat av deras ben och grejer. åtan upp dom framför offret Oo dom blev torterade i ca 3 veckor på det sättet. fyfan. Så jävla psykat & äckligt men jävlit spännande hela tiden ( som alltid ) Längta till nästa söndags avsnitt! :D
Någon som såg i söndags btw?



Och just nu sitter jag och tittar på Jonas Gardell (<3) och lyssnar på Beatles vartannat (: Och idag börjar vi kl 12. men jag har varit uppe sen 7 för sepe bussarna från vartofta går så jävla begränsade tider. >< Men jag går till Olivia och har kul med henne timmarna innan 12. Men fyfan! ja. okej.




moon take thay flight, bye george!


' this lamp is the moon you see
you got it, i'm the man in the moon.
this thornbush is my thornbush
and this donkywonky here is my dog! '
x'D <3



gulgulgul är vår undervattens båt

Hittade helt perfekta kläder till mig. jag önskar så högt att jag hade pengar ( och jag och moa önskar att george & John levde & att paul & ringo aldrig skulle försvinna ) så nu vet ni. Moa du är finast <3




iTunes top 10

1. The Beatles - Help!
2. The Beatles - Twist and Shout
3. Nelly - Ride with me
4. Backyard Babies - Come undone
5. The Beatles - Birthday
6. The Beatles - You've really got a hold on me
7. The Beatles - when i'm sixty four
8. The Beatles - Let it be
9. Kid Rock - All summer long
10. The Beatles - she loves you yeah yeah

denna helt underbara bild ska snart pryda min vägg. paul <3


ja, det blev väl mer beatles top 10 ;p Men då får jag ju passa på att säga:
BEATLES ÄR SJUKT JÄVLA BRA! :D <3

i nearly died, i nearly died

jag hatar att dom är så bra.
att dom är så fina att jag bara , åh.
jag har inga ord för hur mycket jag älskar detta.
allt är bara så himla perfekt. så, underbart fint.
no reply - the beatles 1964

& jag saknar sanna så mycket nu.
det finns verkligen inte, och denna låten.
den får mig inte att sakna henne mindre.
jag har inga ord. alla känslor just nu. dom går inte sätta ord på.
jag älskar det så mycket att jag hatar det.

i nerly died, i nerly died

Please mr. postman

The Beatles - Please Mr. Postman

jag blir helt lycklig av denna låten. & dom är så sjukt söta! :'D

GRATTIS SYSTER :*

Min älskade syster fyllde år igår!
hon är den människan jag älskar mest på denna förjävliga jord! ah, jag kan inte beskriva hur mycket livet suger just nu!
önskar jag kunde vara hos henne alltid. <3 Det bästa med henne är att hon är så förstående, vad man än säger så har hon den förmågan att altid säga något som gör det bättre. Och när jag är med henne är det en av dom få gångerna jag verkligen känner mig älskad, det går lixom inte beskriva i ord. Och just nu saknar jag henne så jag inte vart vart jag ska ta vägen.
Lyssnar på Let it be om och om igen på repeat & fyfan! Beatles är så jävla fina :*
men finast av dom alla är min syster. Älskar dig <3

jag blir galen!

Jag suger på rubriker helt enkelt

Tjejkvällen va skitkul verkligen! det belv inte så mycket sex and the city vi kolla på 2 avsnitt? xD
och jag tyckte det va skittråkigt men det äre väl alltid i början av serier. jag ville hoppa fram men nä .. aja. vi tittade iaf på John Cleese bästa. HAHA så bra! Vi åt tacos också, himla gott. jag skulle kunna äta en hel burk salsa utan något till. så sjukt gott! 8D Efter det började det balla ur. vi slutade med att försöka forma hela alfabetet med våra kroppar xD och vad kan jag säga? G är helt omöjlig att göra! massa flumm & sen körde vi sanning och konka. fick reda på massa om varandra.
Sen gick olle och louise hem. och kvar var jag, miriam & erika. kl 12 slutade hela festen och jag var så tjokk på godis & chips att jag nästan sprängdes. Men det var grymt kul! - gotta do it again! <3 [ bilder kommer sen ]

Sen kom Ängi på lördagen :D vi käka på donken & var inne på Panduro som Olle tipsat om. jag köpte två skitsnygga papper som jag ska göra till tavlor ;D nice. Sen åkte vi till skövde och tittade på bio. Mamma Mia blev det igen x) The Dark Knight gick ju alldeles försent ): typiskt!
Sen hyrade vi film. He's the girl. skitrolig xD fast den hacka och höll på som fan ;__; - men tillslut gick det (:
& söndagen gick helt ut på att kolla på film. som alltid när angelica är här. hon åkte hem vid 7. saknar henne redan <3


Sex and the city

Ikväll drar vi alla till Sixten & kollar på Sex and the city!
Kommer bli stört kul! :D


GRATTIS MAMMA! (L)

Idag fyller mamma 51. har inte köpt något än men det får jag fixa fort!
GRATTIS! (: <3

ob-la-di, ob-la-da

Idag försov jag mig. CJSDOJVCJSDNLCBN bög! tur att vi bara har 2 lektioner idag så jag missar inte så mycket. Matte kan jag räkna hemma.
OCH jag har varit så sjukt duktig och städat mitt badrum idag. damsugit, putsat fönster/speglar, dammat, sorterat, rensat & nu är allt fin,fint (: Bara själva rummet kvar som är liiite jobbigare ._. men.

Igår va en bra dag. Louise kom tidigt till skolan så jag slapp sitta själv i 2 timmar :D tur att alla i min klass är så sjukt underbara. engelskan va helt wierd. vi va tvungen att göra om allt för ingen kunde beskriva hur en person va i en störd text. Hur lätt är det att beskriva en personlighet om den personen bara är med i typ 5 meningar i hela texten? Och vet ni vad texten handlade om? - en kille som blir förvandlad till en skottkärra?! vafan? går vi i 3:an eller? jävla sug.
Men efter skolan så gick vi iaf till Olle jag och louise (: - haha jag äter henne ur huset!
- jag åt smörgås, choklad, polkagris, bullar, äpple OCH chips XD hon bara bjuder hela tiden. Vet inte riktigt vad vi snacka om vi bara flumma och tillslut satt olivia i ett hörn och grät ): & sen drog vi vidare till Ewelina. Och där kolla jag igenom hela hennes filmsamling. massa bra! ;D & sen kollade vi på massa idol&robins på youtube. haha och vi alla nästan dog. Sen kom hennes föräldrar och då blev det lite pinsamt så vi gick haha.

Vidare till Miriam. Där var det mysigt :D vi disskuterade allt mellan himel & jord och det var, som alltid. sjukt kul ^^
alla har det så himla fint utom jag, här sitter jag helt avstängd från omvärden i världens sugigaste vartofta. Ingen att leka med och det bara suger så hårt! Sen, har vi tydligen bestämt att vi ska halloween-fest med maskerad. DET GILLAR VI! :D
Och juste! jag lånade en bok om beatles på biblan igår :D typ hela deras historia. underbart!


rubriken är kidnappad ;o

Nu är hela min helg planerad. tror jag.
På fredag blir det tjejkväll med tjejerna ifrån klassen, sex and the city maraton ;D
( eget godis/snacks/chips/naturgodis osv. haha ) - ska bli trevligt!
Sen på lördag går jag, angelica & Rebecka på The Dark Knight! YEAAAAY!!!1!1!!!!
så glad är jag över det! 8)  jagärintebesattjagärintebesattjagärINTEbesatt! xD
Och kanske sover angelica över här ( hoppas ) men annars så har jag absolut inget att göra på söndag wtf?
OCH haha det va så kul på svenska lektionen idag xD
Besha skulle beskriva hur en banan serut.
Banan: - den ser ut som en gul snopp med ett tjockt gult skal på. HAHA då dog vi.
Sen balla det ur. & jag läste detta högt:
Fågelkvitter: - jag vaknar på morgonen av fågelkvitter utanför fönstret. då vill jag bara strypa dom små jävlarna!
då kände jag mig jävligt filosofisk ska jag säga! ( men min lärare skratta iaf )

Vi gick på stan efter skolan idag också. jag köpte foundation ( det va rea på precis det jag skulle ha :D ) & ett nagellack.
sen fick jag se olles lägenhet. så sjuukt fin! bara rosa överallt :'D & jag fick en polkagris. så himla snällt ^^ och choklad också och ett äpple xD

bara för jag fullkomligt älskar denna bilden! :'D ringo är så sööt <3

Blee.Blee.Blee!

Nä gud vad trist tycker jag.  minst 15 pers som kollar min blogg varje dag ock ingen kommenterar?  känns ju så värt att skriva något då :p - lixom. vad vill ni läsa om? köp denhär jackan för 2000 spänn och ni ligger på innelistan i höst! booring. okej läsa om mina helt ointressanta dagar kanske inte är så kul. men en liten kommentar då & då kan väl en liten människa få? varje gång jag loggar in och ser att jag inte fått några kommentarer så känner jag mig bara bortgjord. fy!
- ursäkta mitt dåliga humör men detta är ingen bra dag!

Var iaf ute nästan hela klassen & käkade pizza idag. det var jättekul ^^ ingen har så störd humor som vi? xD
Köpte ett flingpaket för 30 spänn idag i hopp om att få Jokern. men hepp. så fick man tönt-batman vafan? Oo
Erika fick mina flingor. - Nästa gång SKA jag ha jokern!
Och jag och marcus hade en livlig konversation om vilka som kan vara med i nästa batman film? inte jokern. ingen kan spela jokern lika bra som heath. Men gåtan kanske? haha men absolut INTE robin för han suger verkligen!
Men Mr Fox måste komma igen, han kan dom inte bara låta va nu. nejnej.
Sen massa tjöt om barnpogram & HippHipp <3 xD

Och nu ska jag ta ock göra lite te. lägga mig i sängen och läsa min skräckis. en hjärtformad ask av joe hill. så spännande ;o  ( kanske tittar jag på casanova också ) men godnatt everybody <3


RSS 2.0