kul på lekplatsen

Okej. en video på när jag och rebecka är så flumm så vi knappt har medvetandet kvar 8D vi hyar ALLTID roligt <3

marina & rebecka in " kul på lekplatsen " xd

Ä N T L I G E N F R E D A G!

Så sjuuukt skönt! & nästa vecka jobbar jag från 13:30 - 19:30 så jävla gött att kunna sova länge! Idag Har jag och Carro bara klagat & klagat & klagat för vi fick sitta vid antenn hela dagen! bajs. Det är så jobbigt & varmt. & vi hatar alla! speciellt fjanten.  Jocke är snäll & han som alltid hälsar. & idag bjöd Benny på vaniljbullar & vi knarkar dricka. yeay! (:
Jag funderar på vad jag ska göra med alla pengarna .. antingen en systemkamera ELLER en dator! svårt.svårt.

Snart ska jag & mamma in till stan & kolla efter kläder och jag ska köpa en kajal för min är slut nu. OCH ihhh! Jag pratar med moa nu och när jag tänker på den andra augusti så går det ett lyckorus genom hela kroppen! moamoamoa. jag älskarälskarälskar dig. " vi är sånnadär föralltid-vänner " - :'D Det är vi. Du har så rätt! & vi måste hitta på mycket kul denna gången. kanske bada som vi missa förra gången eftersom det va så tråkigt väder ): haha. vi får se när du kommer hit jao!
 * längtar sönder * <3 

Zach Braff hoppar av. ohno!

JAG DÖR! Zach Braff ska hoppa av Scrubs! Min favoritserie över allt annat och den ska förstöras?
FAN, FAN, FAN! ::::::::::::::::::::::::::::::::'(  Serien kommer inte va något utan J.D det är helt sjukt. jag kan itne föreställa mig det ens. Det GÅR bara inte. låter som en barnunge som blir helt förstörd över något sånthär. Men fattar ni inte? J.D kommer dö!
aldrig mer hans drömmande, töntiga sätt eller Turk&J.Dskämt. Vanillabear & Choclatebear. BAJJJJJSSSS SÄGER JAG BARA! buhu )': 

AHHHHH! & jag stör mig på min fettomage! jag måste gå ner i vikt och det fort! - Bidé to you sir!



Jag och sis kan konsten!

Jag och jenny tittade på hajen 3. & vi dog av skratt. Det är den mest sugiga jävla film jag någonsin sett. varför? jo jag ska säga varför!

1. Sämst skådespelare!
2. Så JÄVLA sämst specialeffekter. ( inte ens det kan ju va koolt på vilket tal den nu är gjord?! )
tex. en scen " VÄRSTA DÖDS-SKRIKET! - sen en bild på en tecknad haj som rör lite på gapet och typ "simmar " 2 km/sekund som mejjar ner hela glasväggen " - Jag har ALDRIG varit med om något sämre!
3. Överdriven så man vill spy.
4. Istället för att rädda sin kompis som suttit instängd i hajens gap typ halva slutet så beslutar man sig för att spränga hajen tillsammans med honom?! Oo
5. Alla deras vänner har typ dött & Tjejen blir överlycklig att en jävla delfin lever? hon skiter ju nästan ner sig av lycka .___.
6. hennes kille skulle ALDRIG! låta henne simma ner till hajen ensam om han nu itne är psykiskt skadad.
7. Början va så seg att man nästan somnade. inga mord på typ 3kvart.

Jag utser nu hajen 3 till den absolut sämsta film som någonsin gjorts & visats!
jag bara ÄLSKAR att klaga på filmer. 



Sen såg vi på Captivity. Den var lite sådär. inte så bra som jag verkligen hade trott att den skulle va. Men jenny hade missat iaf 2 saker som jag la märke till direkt.

1. När hon är fångad där nere så frågar hon en kille hur länge han varit där nere han svarar - i 3 dagar.
Hon frågar efter typ 3 minuter senare. hur länge har vi varit här egentligen? - Ingen aning jag har ingen tidsuppfattning.
W00t?! han sa ju nyss att han vart där i 3 dagar vafan? Oo * asg där *
2. tjejen blockade en dör med massa skräp. men sen var det ju så att dörren öppnades utåt. Vilken jävla miss xD



Sen såg vi Anaconda också. Den var bättre än jag förväntat mig faktiskt. Den va lite störig i början men sen blev den bättre & bättre & tillslut tyckte jag t.o.m. att den blev lite kool 8)

Boing-Flip & godnatt! <3
 

rubrik. någon?

Oh happy day! jo, det har varit det tills nu. vet inte varför men just nu känns det inget bra. Dexter nu iaf. ett avsnitt jag redan sett men ändå. Sjukt bra serie jag fattar inte hur alla kan hata den? Oo Jag känner attdetta kommer bli ett meningslöst inlägg. Men jag måste få skriva & min bdb är redan överfull av massa ointressanta saker så.

Emms har iaf fått mig att bli helt galen i Whitesnake igen. ( ja, jag har mina perioder för allt ) Drömmen- att få gå på en whitesnake konsert innan dom kanske lägger av för gott * hemska tanke * anyhow KÄRLEK ya hoe!

Ska kanske sova nu? .. ja. jag ska sova nu för pappa ska ändå sno datorn mitt inatten ._. men BAJS! fuck, tack & godnatt!


Lite bilder


Min nya mugg (:

min nya t-shirt & plånbok. tack jenny! <3

nääs slott ( javet, störda jag badar med strumpbyxor xD )

har tagit lite nya fresh bilder på mig sjlv ;)

& lite nya funktioner i PS. man hittar mkt om man har tråkigt.

Min förlorade vecka

Det har hänt så sjukt mycket denna veckan så det finns inte & för en gångs skull så känner jag mig lycklig! (: Men det är mest Tina & Moas förtjänst eftersom dom står ut med att lyssna på mig & ge sånna bra, härliga & mysiga svar så man känner lycka genom hela kroppen. En sån lycka som säger. Jag har äkta vänner, jag litar på dom till 120% & sålänge jag har dom så kan jag innerst inne vara riktigt lycklig! (': OCH moa är äntligen hemma igen!
OCH det bästa av allt, hon kanske kommer på min morbrors grillsläktparty! :DDD Hur många vill egentligen åka med & träffa typ alla ens släktingar? haha. Moa är iaf den enda jag vet x) <3
Sen har jag och therese snackat i telefon igen som vi inte gjort på, ja typ sen oktober förra året juh! :'O fan vad hemskt. Jag saknar dej bby & du vet det <3 (':

Sen har jag ju haft en mysig vecka hos syster. Picknick på nääs slott, det var sjuukt mysigt! baguette, bullar, champis & bad! + lite hallon plockning ^^ Sen satt jag och jenny uppe halva natten & spelade nintendo på xbox-et haha. det va skitkul fast jag kunde knappt hålla ögonen öppna X) & juste. jag fick följa med till hennes jobb och lämna sjukintyg. och hell! jag blev uttråkad och trött bara av att titta på när dom galja. fyfan. nu fattar jag varför jenny gnäller så mycket om det & det har hon all rätt till att göra ( inte för att jag inte tyckt det förut haha men ni fattar?
Sen har jag såklart spelat sönder med frederic & viktoria. & nathalie. vilken unge hon är. hahaha hon tog av sig blöjan full med bajs & satte sig på mattan X'D HAHA helt nersmetad med bajs. fan vad äckligt det var xD
Sen har vi såklart flummat, skvallrat, snackat lite skit & kollat på massa roliga youtube-klipp som vi alltid gör haha. MYS! <3

Sen har vi varit & badat i nääs med Maddis. Det va fett skoj! Första badet för i år faktiskt ;D det va inte så värst kallt & sven bjöd på glass. Sen kom sandra &så och bjöd på smälta cocosbullar haha. sjukt kladdigt men sådär sliskigt gott X)
Alla bilder finns ju på bilddagboken för dom som orkar kommentera :p

Vad har hänt mer .. Jo juste! jag har köpt en ny t-shirt som är assnygg ska jag säga ;D tycker jag iaf. ofklarT! X)
Sen fick jag min förlorade plånbok av jenny! :D hon köpte en ny! tack, för jag älska verkligen den plånboken ey! ^^

Hahaha juste. Min lillebror satt uppe halva natten med mig och tittade på heal första sesongen av DH. han tyckte det var skitbra konstigt nog xD & han nästan tvingar mig att köpa andra sesongen för att få reda på vad som händer. han kan vara snäll när han vill för hela söndagen har han varit jättesnäll av någon anledning. aja. långt inlägg det blev Oo
ingen orkar läsa jagvet haha men nu ska jag gå och kommentera sönder moas blogg. www.noparty.blogg.se - fett värd ett besök. så, vad väntar ni på? :D




Är hos sis just nu.

Nu är jag hos syrran. hejhej! har varit barnvakt och har skitont i munnen för jag har fått blåsor ._. INGET hjälper mot skiten jag hatar det! Men igår & i förrgår pratade jag iaf med therese i telefonen som vi inte gjort på evigheter! så härligt!
<3 Nu saknar jag henne ännu mer! :( men snart så! :D

KAN DET INTE BLI SOLIGT SNART SÅ VI KAN BADA! 
moa du måste logga in på msn också. m-key (; <3


Begravningen var så himla fin!

Var på begravning för tommy idag. Så hemskt men samtidigt en lättnad på något sätt. Allt var så himla vackert jag kommer aldrig glömma denna dagen. jag grät inte så mycket. Men längst inne grät hela min själ. Han är så jävla saknad.
Jag kan fortfarande inte förstå att han verkligen är borta..  Vet inte riktigt vad jag ska skriva, men jag saknar honom verkligen. <3

[ tears in heaven - Eric Clapton ]

( sjöngs på begravningen av en kille med en röst näst intill elton johns )


Nu är allt över & inget blir som man trott

Jag kom inte in. Jag kom inte in på hantverk. FAN! Har gråtit halva dagen. Tog en promenad & tänkte. 2 timmar tog det tills jag kom på. det finns inget annat jag vill göra än gå hantverk & bli guldsmed. det finns verkligen inget!
Reserv 7 ligger jag som .. jag hoppas, hoppas, hoppas verkligen att MINST 7 stycken säger nej.
stackars rebecka .. hon är i italien i 3 veckor & kommer inte få reda på det förrns då. orkar inte fan.

[ creed - one last breath ]



G O D N A T T!

Idag har jag köpt kläder till Tommys begravning. &.
På fredag klipper jag rak lugg! så. nu är det bestämt.


G O D   N A T T! <3

RSS 2.0