Praktik o allt.

Några undrar juh vart jag vart hela veckan och ja. Jag har vart hos syrran och haft det skitkul, firat påsk som va .. mindre kul. men helt okej (: Sen va jag hos min brorsa på middag typ ^^ De va skitkul. vi fikade och spelade rita&gissa. Magnus : " JAGVET! Det är en död trollslända som ramlar ner från himlen med en handgranat! " XDD visst! Det skulle faktiskt föreställa ett svärd! XD Sen käkade vim pasta/kycklingsallad. ASGOTT! jag avled! Sen tittade vi på guldkompassen som faktiskt va mycket, mycket bättre än jag trott (:

Sen har jag börjat praktiken också, på dagiset. skitkul äre att jobba där! det käns inte som ett jobb ens, helt underbart! Fast jag är helt slut när jag kommer hem X) Och en unge på dagis. hennes faster är ihop med håkan hellström som hämtat henne på dagis massa gånger XD lite koolt faktiskt ^^
Men nu ska jag ta o bada så jag är snygg inför kortet till passet imorgon xD wish me luck!
Och sanna! grattis på födelsedagen i äfterskott och tack för ägget! Älskar dej <33!

image83

Mysig men stressig dag

Vilken dag det varit. Jag sitter här hemma hos syrran just nu och är " barnvakt " men dom sover så sött så ^^
Det var svårt att drömma inatt, jag drömde bara om massa läskiga saker, vaknade flera gånger svettig och klappande hjärta :/ får sluta drömma läskigt och drömma om mysiga saker igen x)
Det va påskfirande på dagis/skolan idag och N,F och V va så himla gulliga! :') Har fått massa en massa goa skratt idag ^^

Vi var på stan en liten stund jag och Jenny i morse. Himla mysigt var det och jag fick ett par jeans och ett linne av syrran. så härligt med nya kläder! + att jag köpte en kajal också. behövdes verkligen eftersom vi använde det sissta av min på påsk-ungarna i morse X)

Och snart är det Criminal Minds på 5:an som jag bara måste kolla på. ÄLSKAR den serien verkligen, sjukt bra! Lite trist att titta själv men det får funka. (:


[ Death cab for cutie - A lack of color ]

ska snart till syrran

Nu sitter jag här mde ansiktsmask och väntar på att morsan ska komma hem så vi kan åka iväg till syrran (: Har packat klart och ska bara gå ut med jepson en liten stund sen åker vi ^^
Har saknat henne jättemycket under den tiden som gått, även fast vi träffades förra söndagen senast. Men älskar man någon så mycket så saknar man dom varje sekund man inte kan vara tillsammans med den personen. Det är så skönt att snacka med syrran för med henne kan man verkligen vara sig sjlv och vara helt ärlig med när det gäller allt. + att vi alltid har så jävla kul tillsammans ;)

image82


[ Ola Salo & Merit Hemingson - stjärnebarn ]

Harry Potter

Nu har jag läst en rätt bra bit på Herry Potter. jag tänkte först att jag bara skulle läsa ett kapitel varje kväll för att boken ska räcka att läsa liiite längre X) Men det går inte göra så! sofort jag läggerifrån mig boken så äre nästan som den kallar på mig, att jag ska läsa mer xD jag kan inte lägga ifrån mig den. jag sitter tom och läser den medans jag skriver dethär. så spännande är den. Är så sorgligt att det kommer ta slut nu efter denna boken. Jag har ju växt upp med Harry, läst alla böcker sen jag va jätteliten och nu tare slut. Att Harry Potter har blivit så populärt, de ä helt sjukt egentligen.

Visst alla älskar juh inte HP men då förstår jag inte varför x] När säger man nej till magi och fantasi. Jag älskar det med harry potter, allt det magiska. Jag kan förstå varför man inte tycker om harry potter om man BARA sett filmerna för ärligt talat, dom suger i jämförelse med böckerna. Dom blir bara sämre och sämre tyvärr, fången från azkaban är riktigt bra men resten av filmerna .. njah. Men bökerna därimot dom blir bara bättre och bättre! men även sorgligare och sorgligare, jag hatar att alla jag tycker om dör. Men HP är bra enligt mig, bättre än bra faktiskt! :)

image81

[ dexys midnight runners - com on eileen ]

I just can't control myself

Jag kunde inte kontrollera mig sjlv jag var bara tvungen att gå ut och fota litegrann. Fatta vad det blåser! jag blåste nästan bort såfort jag gick ut, och där satt lille nalle inkrupen mot väggen. Han såg så liten och hjälplös ut så jag var tvungen att släppa in han i värmen. Nelson hittade jag inte .. men han ligger väl nånstans i stallet o göttar sig skulle jag tro ^^

image80

Fyfan för snö!

fyfan vilken dag/ natt! Värsta hemska drömmen! Den värsta drömmen vå riktigt länge. Och itne nog med det! det snöar också! hur mycket snö som helst! usch. Det ända posetiva med snö är att det kan bli nått fint av det när man fotar.
Men idag ska jag nog hålla mig inne, klarar inte av kylan. Och Jenny och alla där hemma ni får krya på er! <3 Inget kul att vara sjuk. :/

Fixa denhär bilden på Leari i PS igår. enkel men jag tyckte den blev snygg (;
image79


[ The Ark - One of us is gonna fie young ]

avlider av rastlöshet!

Jag är så GRYMTTTT uttråkad så de inte är sant. helt rastlös och uttråkad så jag blir helt galen! stackars tina som måste sitta o lyssna på all skit. jag bara säger massa helt obegripliga saker.  ~_~ Ibland undrar jag hur folk orkar med mina helt galna störda utbrott. fattar inte ens varför jag skriver om detta här. ingen som kommer läsa o kommentera pårehär iaf  XD men jag måste ju ha nått att göra juh.
gonatt!

image78


[ charlotte perelli - hero ]

Mina söta kissar

Har försökt fota katterna idag. fast det är inte så lätt eftersom dom aldrig vill vara still.
Sorgligt nog så va domhär bilderna dom bästa jag fick pårom :)
Jepson försökte äta upp snöret på kameran, som vanligt :p


image76image77


























Cupcakes!

Charlotte Perelli vann altså melodifestivalen igår. Hennes låt var faktiskt den bästa av dom som var men jag tror inte den kommer komma så jättelångt i ESC men vi får hoppas (: Hade Christer sjögren vunnet hade jag allvarligt avlidit. Jag hade skämts ihjäl om vi va tvugna att skicka iväg honom. USCH! Men Ola och Martin! hur snygga va dom inte! :D Martin hade mycke längre hår nu men riktigt snygga som alltid [ <333! ]

Jag bakade cupcakes igår också x) Dom blev smått misslyckade. bräda i botten XD men dom va riktigt goda sålänge man höll sig borta därifrån ^^  Sen efter mello så tittade vi på Bringing down the house som är så jävla bra! Jag vet inte hur många gånger jag sett på den filmen men jag skrattar varje gång. Queen Latifah är så jävla bra XD

Idag kommer syrran också. vet inte när. Önska jag kunde följa med dom hem idag. men jag får inte åka förns på onsdag antagligen :/ Menmen bättre det än inget iaf (:

image75


[ Escape the faith - Situations ]

Pjuh! vilken dag

usch vilken jobbig morgon det var. så mycket ilska o shit. men nu käns det mycket bättre! fick papper jag ska fylla i och skicka till äckel-Britt! men sen åkte jag o mamma iväg helt själva till det gamla huset. shit vad det har förändrats, verkligen! jag har bott där i hela mitt liv men nu när jag kommer tillbaka så känner jag inte igen mig typ alls. läskigt hur mycket dom hunnit ändra på ett halvår.

Sen drog vi iväg till Morfar och han kände inte igen mig :/ det va läskigt att höra han säga så. visst vi träffas inte ofta men han har alltid känt igen mig innan. Sen gick vi över till Sven ( min morbror ) och de va helt dötrist. Såfort vi höll på att komma in på ett allvarligt samtal så sepa han till sig och skämta om massa killar o sånt som bara ä helt störande. Men sen kom Göran ( min andra morbror ) och då blev allt skitkul. han hade med sig en tårta och va sur på bageriet för att dom inte hade något annat inne så han va tvungen att köpa en dyr tårta XD och sen var han värsta JÄTTESTOLT över en lampa man kunde sätta på kepsen han nyss köpt XD vet inte hur länge vi satt o diskutera vad dom olika ljusen va till för. HAHAH  Förstår du inte ett skämt? sa kärringen till gubben och peta ut hans ögon. XDD HAHA
Sen lyckades vi faktiskt övertala mamma till att färga håret. fatt stort! vi tillockmed. jenny håll i dej! köpte hårfärg! XD Svårt för utomstående att fatta det stora i allt detta XD så imorgon äre en mörkt brunhårig morsa som kommer ut ur badrummet ;D

Men sen vare slut på de roliga och vi åkte o handla. fast jo. de va rätt kul de med för jag fick köpa en Kent skiva, sissta Harry Potter boken ( måste läsa den ändå ) och ett fin,fint påskägg x)
och vi kom väl hem vid typ 8 efter åkandet mellan olika affärer och flera timmar hos min morbror x) Men det blev en bra dag ändå. en riktigt bra dag.


image74


Jävla skitdag!

Idag är jag så arg! jag vet inte varför men jag känner att jag bara vill slå till någon/något!
Igår va en jävla hemsk kväll på andras jävla skola! Hur mycke folk somhelst och alla jävla idioter bara stirra på mej som jag vore helt retarded elleh nått! vafan! sluta glo så jävla mycket så jag slipper må asdåligt när jag vistas bland folkmassor!  ändå hade jag typ nästan inget smink på mig igår jag va inte alls extrem.

Fatta att man blir jävligt osäker när folk bara glor på en! och när man kollar tillbaka tror du dom vänder bort blickan då eller? nej! jävla fucking idioter! Och jag kan ju inte säga något elakt till dom heller eftersom vi bor i samma jävla skitby. jag vill ju inte va den mest hatade här heller! även fast jag antagligen redan är det. inte en jävel vet ju vem jag är. och eftersom alla dömmer en genom en blick så lär jag itne lära känna några heller för ingen pratar med en! Jag känner inte en själ på dehär stället. riktigt kul hörrni!

Varför måste alla mina vänner bo 100 mil bort! jag hatart'! Jag bara önskar att jag kunde åka iväg till alla jag ville träffa när jag vill. jag vill vinna 1 miljon på lotto! då jävlar. jag lovar er att då skulle jag åka och hälsa på precis alla jag vill träffa! och therese? du kommenterar aldrig längre. inte nån stans. vad jag än skriver vad jag än gör så säger du aldrig nått till mig. Äre nått jag gjort? för ärligt talat det värkar nästan som du inte bryr dig om mig alls?
varje gång jag loggar in på bdb eller på bloggen så hoppas jag verkligen, vaje gång! att du ska ha skrivit! varesej det bara är ett litet ord så hade jag blitt glad. men det händer aldrig .. du kommer säkert bli arg/ledsen eller sur när du läser detta. ( om du läser detta ) men de är så jag verkligen känner. Jag är bara rädd att förlora dig.

hata denhär dagen eller vad?! suck! nu ska jag bara gå o lägga mig och önska mig ett bättre liv på en bättre plats.
Och jenny. nej jag mår inte dåligt. jag slår vad om att när du läser detta så tror du att jag mår skitdåligt. men det är bara idag jag lovar. jag vet att du bara vill att jag ska må bra och att du bryr dig. men det är inget. de är bara idag det är såhär. Älskar dig <3

Escape the faith - situations

Dying is your latest fashion

Ny design ( igen )

Nu har jag fixat ny design igen X) tröttna på att ha det så mörkt så jag fixa det lite ljusare och ska snart fixa en ny header också (:
Sen ringde syon idag också och berättade att jag fått praktikplats på dagiset här i vartofta., på avdelning grön och jag börjar den 25 mars. Imorron ska jag gå och hämta några papper hos henne och blabla. men det kommer nog bli bra :)  Ikväll äre nån turistmässa på andreas skola också som jag tydligen måste följa med på för att han gick på en mässa när jag gick i 7:an. kul! & nu måste farsan ha datorn :P * kul fakta *

image73


Mysdag med ängi

I morse vaknade jag kl 6 och ja, kunde inte somna om. så jag gick ner drack lite juice satte på datorn och gick o la mig i sängen igen. totalt glömt att jag satt på datorn * tinavarning * XD men iaf så somnade jag om och vaknade igen vid typs 9 och satte på film ( Wimbledon ) titta på halva och satte mig vid datorn.
kolla igenom allas bloggar som vanligt och hittade ett inlägg som var ganska, hur ska man säga? fördomsfullt och jag blev rikitgt arg när jag läste det. den bloggen är nu borta från mina favoriter iaf.

Var lite halvsur på morronen där men sen så fick ängi för sig att komma hit [<33] så jag mötte henne kl 12. Vi gick en lång promenad runt vartofta och tittade på svensson svensson, fixa lite på hennes blogg och sen fick vi för oss att käka på donken. Så vi åkte in till stan med bussen och min gamla lärare va där xD fast hon såg mig inte ( som tur va ) efter det stack vi till Lidl ( älskade lidl XD ) och köpte ett paket glass vi ska ha på vår nästa mysdag imorron :) 
När vi satt o vänta på bussen till stationen så kom Britt såklart. med sitt tomatröda fejs och hemska röst och tafsande USCH! avskyr den människan. 

Och ärligt talat. DET ÄR VÅR! skitskönt väder ute. värsta mysvädret hela dagen! :D hoppas de blir dä imorron också så vi kan ta ännu en långpromenad ^^ 

jag lovade min syster att lägga ut lite bilder jag fixat i PS. x) så ursäkta alla ego-pics!  men det är mej sjlv ja fixar mest X)



 hahaha muffinsen ä mobbad. X)


Snart är det vår! härliga vår!

Idag känns det som världens härligaste dag
. men allt kommer säkert sabbas av nån skit sen men nu ska jag iaf njuta av den härliga solen och av att snacka med tina ^^ tänk alla nu är det snart vår. den härligaste årstiden av dom alla och jag kan inget annat än att längta efter allt mys som man kan göra på våren.
Inatt så drömmde jag också värsta mysiga drömmen, Mariyn Manson var med (: kanske inte  så mysigt för alla men de vare x)
Och juste innan jag glömmer! jag och emms ska försöka få igång Ark-bloggen igen www.arkoholics.blogg.se är adressen (:

image63

känner mig lite ensam.
ring/sms:a till mej? ^^ <3

SMiLE!









LONDON HERE WE COME!








RSS 2.0