Hämndens Ängel

Jag läste nyss ut min bok Hämndens Ängel av Carlene Thompson. Och den var så sjukt bra. spännande från början till slut & slutet var helt oväntat!

" För tjugo år sedan blev Caroline Webbs femåriga dotter Hayley kidnappad och mördad, och mordet klarades aldrig upp. Caroline har nu lyckats lägga de hemska minnena bakom sig och bildat ny familj. Men just när allt börjar se ljust ut igen, börjar mardrömmen på nytt. Någon vet skrämmande mycket om Carolines förflutna börjar terrorisera hennes nya familj - i synnerhet dottern Melinda.
Flera personer i det lilla samhället blir brutalt mördade, och alla har på något sätt ett samband med Caroline. Vem begår morden och varför? Kommer fasorna från det förflutna att upprepas på nytt? Och ska Melinda bli mördarens nästa offer? "

4/5 helt klart! Den var inte läskig alls men väldigt spännande. En av dom bästa böckerna jag läst faktiskt (:


Kommentarer
sötot: Isabelle

Den gröna milen äger.<3

2008-09-27 @ 09:35:12
URL: http://isabellelaine.blogg.se/
sötot: V

jag älskar såna där böcker :)

camilla läckbergs däckare kan jag tipsa om oxå :)

2008-09-27 @ 15:08:11
URL: http://musicinmylife.blogg.se/
sötot: Amanda

sv : vad tråkigt, de jag var med var ju bara mina vänner och de är väldigt snälla, (lite galna ibland) men jag hade kanske int ehller vågat gå fram till ngn som står i en folksamling, ngn gång får vi ta och träffas iaf :D



kramkram!

2008-09-28 @ 11:20:28
URL: http://stayreal.blogg.se/
sötot: Therese

Sv: Haha tycker du ja jag kanske har mognat lite eller ja jag har ju jag vet inte haha men jag är samma gammla vanliga Tiger xD<3

2008-09-29 @ 21:12:06
URL: http://lillrosen.blogg.se/

Tell me here:

vad heter du?
Kom igåg mej (:

Din e-mail här tack (; (publiceras inte)

din bloggadress tack. <3

Tell me here:

Trackback
RSS 2.0